Featured Posts

MBSR voor getraumatiseerde vluchtelingen en asielzoekers


Ingrid van den Hout en Pauline van Zon

Als de nood hoog is, is de aandacht nabij

Mindfulness als therapeutische methodiek is in opkomst. Een invloedrijke training op dit gebied is de ‘Mindfulness Based Stress Reduction’ (MBSR) van Jon Kabat-Zinn. In Nederland wordt dit 'Stressreductie door Aandachttraining' genoemd.

Bij Equator, behandelprogramma voor getraumatiseerde asielzoekers en vluchtelingen van het AMC De Meren in Amsterdam, wordt een aangepaste vorm van MBSR voor deze doelgroep ontwikkeld. In dit artikel vind je een beschrijving van de methodiekontwikkeling... lees verder >>>

Recent Posts
Archief
Zoek op Label
EAMBA-supported-color.png

vzw MOMENT | Boringwijk 3 | 3945 Ham

moment@mindfulmoment.be

Bankrekening Triodos BE 60 5230 8063 5670

Copyright © vzw Moment. All rights reserved.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now