top of page
Featured Posts

OPROEP: Deelnemen aan Wetenschappelijk Onderzoek


KU Leuven & Radboud Centrum voor Mindfulness starten een onderzoek dat peilt naar verschillende aspecten van mindfulness. De onderzoekers Filip Raes en Katleen Van der Gucht van KU Leuven doen dit in samenwerking met het Radboud Centrum voor Mindfulness (Nijmegen, Nederland).

IN KAART BRENGEN VAN MEETBARE ASPECTEN VAN MINDFULNESS

Via dit onderzoek willen de onderzoekers nagaan welke aspecten van mindfulness meetbaar zijn via het invullen van een vragenlijst en kunnen gebruikt worden om het proces dat men ervaart bij het volgen van een mindfulness training zo volledig mogelijk te omschrijven. Dit is belangrijk om het onderzoek naar mindfulness nauwkeuriger op te zetten en de werkzame bestanddelen te achterhalen.

VOOR ELKE BEOEFENAAR VAN MINDFULNESS

De onderzoekers richten zich tot elke beoefenaar van mindfulness.

Wil je meewerken aan dit onderzoek?

Dan kan je online een vragenlijst invullen. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 30 tot 40 minuten. Je hoeft dit niet in één keer te doen maar u kan bijvoorbeeld gedurende een aantal dagen 10 min de tijd nemen om een deel van de survey te vervolledigen. Van zodra je start blijft de vragenlijst gedurende 7 dagen beschikbaar voor verdere aanvullingen.

INLOGGEN

Je kan HIER inloggen

VERSPREID DEZE OPROEP

Voor een degelijke uitvoering van het onderzoek is het belangrijk een groot aantal deelnemers te bereiken. Daarom vragen we je deze uitnodiging te verspreiden naar vrienden en kennissen die een mindfulness-training hebben gevolgd.

PS: Gezien deelnemers worden gerekruteerd via “snowball sampling” waarbij men gevraagd wordt deze uitnodiging verder te verspreiden kan het gebeuren dat u deze mail meer dan één keer ontvangt. Onze excuses daarvoor.

DOWNLOAD

Download dit document om deze oproep gemakkelijker onder zoveel mogelijk beoefenaars van mindfulness verder verdelen.

Recent Posts
Archief
Zoek op Label
bottom of page