top of page
Featured Posts

31 maart & 1 april 2016: Inquiry - De kunst van de dialoog. Training voor Trainers.


Tweedaagse intensieve workshop voor trainers op 31 maart en 1 april 2016. Inquiry is een van de belangrijke 'tools' van een trainer. Tegelijkertijd kan het ook het moeilijkste onderdeel zijn van het trainerschap, omdat het vraagt onderzoekend te werken en niet steeds aktief in te grijpen. Een heel andere rol dan die in het werk van docent of therapeut.

Werkvorm: Deze dagen staan in het teken van de kunst van de dialoog. We oefenen met verschillende vormen in het inquiry 'landschap'. Je krijgt meer achtergrond bij de rol van de trainer en de toepassingen van inquiry. Een interactieve workshop waarin theorie en reflectie worden afgewisseld met veel oefening. Een training voor alle trainers die hun inquiry vaardigheden willen opfrissen of verder verdiepen. En bovenal voor hen die meer gemak en ontspanning in de inquiry willen ontwikkelen. Na afloop van deze training: - heb je meer inzicht in de rol en toepassing van inquiry; - heb je kennis en ervaring met de verschillende vormen van inquiry; - heb je grotere vaardigheid in het afstemmen op het groepsproces; - heb je meer gemak in de dialoog met individuele deelnemers. Begeleiding: Lot Heijke Datum: 31 maart + 1 april 2016 te Amsterdam. Beide dagen van 10:30 - 17:00 uur. Voor degenen die van ver komen, is overnachting mogelijk. Kosten: Euro 245 (vrijgesteld van BTW) Locatie: Zenatelier de Zamenhof, de Zamenhofstraat 140/unit 106, 1022 AG Amsterdam-Noord. De locatie is goed bereikbaar met openbaar vervoer èn met de auto. Aanmelden klik >> hier voor details.

Recent Posts
Archief
Zoek op Label
bottom of page