Featured Posts

4 juni 2016: Mindfulness in Ziekenhuizen - vzwMOMENT-dialoog met Caty Van Moere

 

Zaterdag, 4 juni 2016

welkom vanaf 14.15 uur 

 

Locatie: Leuven,Tiensestraat 102 - Gebouw van Universiteit Leuven - Faculteit Psychologische & Educatieve Wetenschappen 

 

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

 

 

Caty Van Moere deelt haar ervaring rond mindfulness in ziekenhuizen, zij heeft jaren gewerkt als verpleegkundige en beoefende mindfulness. Op een dag besloot zij dit te delen met andere verpleegkundigen, artsen en patiënten. 

Bijzondere inspiratie vond en vindt Caty in de 'Drie Hoedanigheden’, een publicatie van Jiko Simonne Wolf een boeddhistische non die in 1983 het klooster Chaux-de-Fonds Zen Centre in Zwitserland stichtte. Deze drie hoedanigheden zijn “L' Esprit Vaste“;  “L' Esprit Grand-Mere" en “ L' Esprit Joyeux". Caty zal haar ervaringen in de zorg en haar inzichten uit de drie hoedanigheden met ons delen als opstap voor een dialoog. Caty is lid van vzw MOMENT.

Tags:

Please reload

15 Januari 2021 Webinar David Treleaven Trauma-sensitiviteit voor Mindfulness Trainers

September 6, 2020

1/4
Please reload

Recent Posts

March 29, 2020

Please reload

Archief
Please reload

Zoek op Label