top of page
Featured Posts

4 juni 2016: Mindfulness in Ziekenhuizen - vzwMOMENT-dialoog met Caty Van Moere


Zaterdag, 4 juni 2016

welkom vanaf 14.15 uur

Locatie: Leuven,Tiensestraat 102 - Gebouw van Universiteit Leuven - Faculteit Psychologische & Educatieve Wetenschappen

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Caty Van Moere deelt haar ervaring rond mindfulness in ziekenhuizen, zij heeft jaren gewerkt als verpleegkundige en beoefende mindfulness. Op een dag besloot zij dit te delen met andere verpleegkundigen, artsen en patiënten.

Bijzondere inspiratie vond en vindt Caty in de 'Drie Hoedanigheden’, een publicatie van Jiko Simonne Wolf een boeddhistische non die in 1983 het klooster Chaux-de-Fonds Zen Centre in Zwitserland stichtte. Deze drie hoedanigheden zijn “L' Esprit Vaste“; “L' Esprit Grand-Mere" en “ L' Esprit Joyeux". Caty zal haar ervaringen in de zorg en haar inzichten uit de drie hoedanigheden met ons delen als opstap voor een dialoog. Caty is lid van vzw MOMENT.

Tags:

Recent Posts
Archief
Zoek op Label
bottom of page