top of page
Featured Posts

15-17 september 2016: Silence For Peace Muntplein Brussel


Dit vredesinitiatief groeit aan intensiteit. Velen meldden zich inmiddels aan: een mooie diversiteit van mensen die de waarde van stilte inbrengen.

Voor de nachtperiodes zijn er momenteel nog te weinig inschrijvingen (00:00 tot 04:00 en 04:00 tot 08:00).

Dit is een hartelijke uitnodiging aan gemotiveerde, ervaren zitters om gedurende een nachtblok aanwezig te zijn.

Een onvergetelijke ervaring om zo samen een gedeelte van de nacht door te brengen in stilte in het hart van de stad. Dank voor je aanmelding via www.silenceforpeace.org

Goed om weten dat je hotelkamers kan boeken in het prachtige hotel Dominican in de buurt aan de sterk gereduceerde prijs (80 € per nacht of 40 € voor een gedeelde kamer • inclusief ontbijt). Als je aan deze voorwaarden een kamer wilt, stuur dan een email bericht naar Evi (evi@mail.be) dan boekt zij voor jou.

Toelichting:

Silence For Peace is een nieuw vredesinitiatief in reactie op conflict en tumult tussen verschillende rassen, religies en gemeenschappen.

Stilte is de ontbrekende stem in het publieke debat. Vrede begint in het hart van elke persoon en deelt zich mee aan anderen.

Daarom neemt Silence For Peace het initiatief om mensen in stilte samen te brengen. Door gekozen stilte wil men bijdragen aan aan de evolutie van het menselijk bewustzijn en vrede met zichzelf, anderen en de wereld als geheel.

Meer INFO >>

Tags:

Recent Posts
Archief
Zoek op Label
bottom of page