top of page
Featured Posts

ICM-Juli '18: vzw MOMENT aanwezig op International Conference of Mindfulness

ICM2018 - georganiseerd door UvA, Amsterdam en Radboudumc, Nijmegen -

was een groot succes: ontmoetingen tussen onderzoekers, clinici en practitioners die zich verbonden voelen door hun interesse in mindfulness en mindfulness-based interventies.

<< Vzw MOMENT was aanwezig om informatie over de vereniging te bieden.

Op de foto Jen Bertels en

Inge De Leeuw.

Leden van vzw MOMENT leverden bijdragen via lezingen en poster-presentaties.

Op de foto>>

Katleen Vander Gucht

Inge De Leeuw

Ineke Van Mulders.

Lezingen door vooraanstaande wetenschappers, inhoudelijke workshops, symposia met actuele kennis uit de wetenschap, expert meetings en de meest inspirerende plek om de laatste ontwikkelingen over mindfulness te volgen.

Tijdens het ‘International Conference of Mindfulness (ICM) 2018’ komt dit alles samen in Amsterdam.

Tussen 10 tot en met 13 juli 2018 was de campus van de Universiteit van Amsterdam het internationale centrum van mindfulness waar culturen, wetenschaps-gebieden en nationaliteiten versmelten om mindfulness te doorgronden.

download PDF van de folder >>

Informatie Youtube >>

Dankzij gerenommeerde sprekers zoals Prof. Mark Williams (UK), Prof. Ron Epstein (USA) en Prof. Ruth Baer (USA) kunnen alle aanwezigen rekenen op de inhoudelijke ervaring die mindfulness op het juiste niveau voor het voetlicht brengt.

ICM2018 biedt een platform voor onderzoekers, clinici en anderen met interesse in mindfulness en mindfulness-based interventies.

Het congres zal iedere twee jaar plaatsvinden en wordt telkens door een ander gastland georganiseerd. Vanuit Nederland zijn Prof. Susan Bögels (UvA, Amsterdam) en Prof. Anne Speckens (Radboudumc, Nijmegen) dit jaar de initiatiefnemers.

Voor informatie, registratie en het indienen van abstracts: www.icm2018amsterdam.org

Recent Posts
Archief
Zoek op Label
bottom of page