Featured Posts

Verslag is ONLINE: Mindfulness op School 7 februari 2019

7 May 2019

 

De commissie onderwijs van vzw Moment, het Vaardighedenteam van de Universiteit Antwerpen en het Leuven Mindfulness Centrum (LMC) organiseerden op 7 februari 2019 een tweede symposium over mindfulness en onderwijs. Dit keer lag de focus op de bijdrage die mindfulness kan leveren aan de invulling van de nieuwe sleutelcompetenties in onderwijs. 

 

Tijdens deze studiedag werd ruimte gemaakt voor ontmoeting en inspiratie en het versterken van de relatie tussen onderzoek en onderwijspraktijk. In de voormiddag van dit symposium reflecteerden we samen met enkele experten uit de ruime onderwijs- en onderzoekswereld. In de namiddag inspireerden we mekaar tijdens workshops met praktijkvoorbeelden binnen en buiten onderwijs. 

 

Op de pagina van de commissie 'Mindfulness in het Onderwijs' vind je het

Verslag van het 2019-symposium ‘Hoe kan mindfulness op school bijdragen aan bewustzijn, welbevinden en veerkracht’.

 

Please reload

15 Januari 2021 Webinar David Treleaven Trauma-sensitiviteit voor Mindfulness Trainers

September 6, 2020

1/4
Please reload

Recent Posts

March 29, 2020

Please reload

Archief
Please reload

Zoek op Label