top of page
Featured Posts

Verslag is ONLINE: Mindfulness op School 7 februari 2019


De commissie onderwijs van vzw Moment, het Vaardighedenteam van de Universiteit Antwerpen en het Leuven Mindfulness Centrum (LMC) organiseerden op 7 februari 2019 een tweede symposium over mindfulness en onderwijs. Dit keer lag de focus op de bijdrage die mindfulness kan leveren aan de invulling van de nieuwe sleutelcompetenties in onderwijs.

Tijdens deze studiedag werd ruimte gemaakt voor ontmoeting en inspiratie en het versterken van de relatie tussen onderzoek en onderwijspraktijk. In de voormiddag van dit symposium reflecteerden we samen met enkele experten uit de ruime onderwijs- en onderzoekswereld. In de namiddag inspireerden we mekaar tijdens workshops met praktijkvoorbeelden binnen en buiten onderwijs.

Op de pagina van de commissie 'Mindfulness in het Onderwijs' vind je het

Verslag van het 2019-symposium ‘Hoe kan mindfulness op school bijdragen aan bewustzijn, welbevinden en veerkracht’.

Recent Posts
Archief
Zoek op Label
bottom of page